'omdat eten van levensbelang is'

Sponsorloop in Brumen

Sponsorloop in Brumen

Op zondag 19 januari 2014 werd in Brumen, speciaal voor Farming4Food, een sponsorloop gehouden. Ruim 250 mannen, vrouwen en kinderen deden mee. Met de loop is ruim 1200 euro opgehaald voor een van de projecten voor Farming4Food.

Restaurant en zalencentrum De Vroolijke Frans en loopschool Jan Strijker namen voor de tweede keer op rij het initiatief om deze loop te organiseren. ‘Middels plaatselijke krantjes, onze websites en nieuwsbrief hebben we promotie gemaakt voor dit evenement’, vertelt Jan Dragt, eigenaar van De Vroolijke Frans. ‘De volwassenen konden kiezen uit vijf of tien kilometer en de kinderen liepen 1,5 kilometer. Voor vijf euro per persoon mocht je meelopen. Wethouder Hennie Beelen gaf het startschot en zo gingen de lopers enthousiast van start’

image2

Er vielen leuke prijzen te winnen. De prijzen voor de kinderen waren een medaille of gratis pannenkoeken eten. De volwassenen konden naar huis met een diner voor twee of een welverdiende sportmassage. We willen alle lopers heel hartelijk danken voor hun sportieve bijdrage!