'omdat eten van levensbelang is'

Steun Farming4Food als bedrijf

Farming4food bedankt alle bedrijven voor het ondersteunen van hun projecten.

 

Wilt u met uw bedrijf Farming4food steunen? 

Neem dan contact op via het contactformulier.

 

APF Holland BV

De enthousiaste mensen achter APF Holland B.V. hebben een jarenlange ervaring in de aardappelwereld en kennen de mogelijkheden en kansen voor u als leverancier of afnemer als geen ander. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, directe contacten en een correcte en vlotte afhandeling van gemaakte afspraken.
www.apfholland.nl 

ABZ Diervoeding

Uw persoonlijke online omgeving van ABZ Diervoeding om snel online bestellingen te plaatsen. Ook kunt u als u ingelogd bent, eenvoudig advertenties plaatsen via Vraag & Aanbod.
www.abzdiervoeding.nl

De Vroolijke Frans

Uitspanning De Vroolijke Frans is een authentiek horecabedrijf in het buitengebied van het dorp Brummen, tussen Veluwe en IJsselvallei. De Vroolijke Frans maakt haar naam waar voor haar gasten door de plek (rust, ruimte en natuur), de uitstraling (warmte, gezelligheid en cultuur), de prijzen (uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding) en de dranken en spijzen (streekproducten met een ambachtelijk karakter).
www.devroolijkefrans.nl

Interovo – Egg Group

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in eieren en eiproducten, met vestigingen in diverse Europese landen. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de speerpunten van de werkwijze van Interovo Egg Group. Het creëren van meerwaarde voor eieren en eiproducten is voor ons hierbij het belangrijkste uitgangspunt.
www.interovo.nl

Het Anker BV

Het Anker levert kuikens en jonge hennen voor de eierproductie.  Dit familiebedrijf begeleidt het gehele proces en biedt een diversiteit aan verschillende rassen kuikens. Isabrown Bovans Brown, Dekalb wit en Dekalb Amberlink zijn voorbeelden hiervan.

www.hetankerbv.nl

Solide communicatie

Solide communicatie is een fris communicatiebureau uit Zeewolde. Vanuit een doordacht concept verzorgen ze reclame, vormgeving, marketing en communicatie. Verantwoord met een Solide basis.
www.solidecommunicatie.nl

Omnivent

Omnivent is internationaal specialist op het gebied van ontwikkeling, fabricage en installatie van moderne ventilatie en klimaattechnieken. Ze bieden totaal concept vanaf de ideefase tot en met de oplevering van het product. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe projecten, Omnivent staat voor doordachte bewaarconcepten.
www.omnivent.nl

Rope Solutions

Rope Solutions is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op bedenken en ontwikkelen van software voor ieder doeleinde. Rope Solutions vindt dat software eenvoudig te bedienen moet zijn en zorgt dat ingewikkelde softwarematige functionaliteiten op een makkelijke, laagdrempelige en eenvoudige manier worden aangestuurd.
www.ropesolutions.nl

Salomons Agro BV

Salomons Agro BV is een agrarisch handelsbedrijf met als doel elke agrarisch handelaar, akkerbouwer en veehouder te bedienen met agrarische producten.
www.salomonsagro.nl